Anul acesta Asociaţia Micul Beiuşean va colecta cutiile ShoeBox cu ocazia spectacolului de teatru de păpuşi “Craiasa Zăpezii” din data de JOI 11 DECEMBRIE 2014,ora 18.00, la Casa de Cultura Beiuş.
Puteţi veni la teatru cu o cutie cadou pentru copiii sarmani, aducându-le o bucurie din ceea ce puteţi dvs sa le oferiti.
Nu puneti obiecte de imbracaminte, pentru ca nu se stie daca copilul la care ajunge poarta marimea corespunzatoare varstei lui. Puteti opta pentru obiecte de imbracaminte cu marimi relativ universale, gen manusi si fular, caciuli, etc. Nu puneti lucruri perisabile. Nu lipiti capacul cadoului.
In rest puneţi ceea ce credeţi ca ar bucura un copil care nu primeste zilnic bucurii ca si copilul dvs, sau care nu primeste daruri prea des.
Anul trecut Asociatia Micul Beiusean a strans 657 cutii, si sunt sigura ca toti cei ce ati fost implicati atunci ati avut o satisfactie ca ati ajutat un copil.
Faceti şi anul acesta la fel !

O alta locatie in Beiuş unde se colectează cutii ShoeBox este la Scoala generala , Scoala Gimnazială “Nicolae Popoviciu”, incepand cu data de 8 decembrie pana in 15 decembrie, intre orele 12-14. Profesor de contact : Crina Manda !