Sponsorizarea (direcționarea) a 20% din impozitul pe profit este o facilitate fiscală acordata societatilor comerciale in scopul de a se implica in activitatile ONG -urilor si nu numai pentru a controla unde sa ajunga impozitul datorat Statului. Astfel acestia pot sprijini prin:
sponsorizari munca unor actori sociali care se implica in comunitatea locala, iar sumele astfel transmise vor ajunge in proiecte locale si nu la Stat, deducandu-se din total impozit pe profit datorat statului .
Asa cum persoanele fizice pot sa direcționeze 2% dim impozitul pe venit asemenea exista aceste facilitați fiscale pentru persoanele juridice plătitoare de impozit pe profit de a direcționa 20% din impozitul pe profit, dar pentru aceasta e nevoie de încheierea unui contract de sponsorizare.
Va asteptam asadar pe cei care apreciati implicarea Asociatiei Micul Beiusean in viata copiilor vostri , sa ne contactati pentru incheierea unui contract de sponsorizare !

Cu ajutorul dumneavoastra, proiectele Asociatiei Micul Beiusean, ale Clubului Micul Beiusean se vor putea realiza mai usor si veti avea bucuria de a fi contribuit activ la acestea!
Acum la final de an, fiecare Societate Comerciala stie care este impozitul datorat statului si poate directiona o parte din el catre activitati si proiecte concrete, palpabile si transparente!
Avem cu totii datoria de a ne implica in comunitatea in care ne desfasuram activitatea, iar noi am ales sa sprijinim copiii si tinerii, carora vrem sa le oferim alternative de petrecere a timpului liber care sa-i formeze si sa-i indrume spre a-si descoperi talentul .
Va multumim anticipat si va asteptam la Clubul Micul Beiusean pentru a afla mai multe despre noi si despre activitatile noastre!