Asociația Micul Beiușean vă invită să participați la Concursul de creație literară pentru gimnaziu și liceu POESIS , concurs ce se va desfășura în perioada  12 decembrie 2020 – 10 ianuarie 2021, al căror câștigători se vor anunța în ziua  în care-l celebrăm pe MIHAI EMINESCU , 15 ianuarie 2021.

               Întrucât activitatea Asociației Micul Beiușean s-a restrâns și pentru că nu ne vom putea întâlni în mod  direct pentru a-l celebra pe Mihai Eminescu, am hotărât să aducem în atenția  dumneavoastră una din cele mai vaste teme ale scrierilor sale: TIMPUL.  

             Vă provocăm să scrieți despre TIMP în forma în care simțiti, poezie sau eseu. Apoi, să  vă  înscrieți cu textul dumneavoastră în acest concurs, trimițându-ne un e-mail cu subiectul  CONCURS, în care să atașați formularul de concurs atașat mai jos împreună cu textul  creat de voi.  

              După data de 10 ianuarie 2021, textele voastre se vor publica anonim  și pe site-ul  Asociației Micul Beiușean, urmând ca după jurizare să se dezvăluie identitatea autorilor textelor.  Prin înscrierea la concurs, acceptați această formă de publicare a textelor dumneavoastră.

               Vă  dorim succes și inspirație !

FORMULAR DE ÎNSCRIERE Poesis