Expoziția CARAVANA EROILOR este prezentată la Clubul Micul Beiușean pe un număr de 40 de bannere de tip roll-up ce relatează sintetic istoria comunismului în România și eroi care au suferit în temnițele comuniste.

Grupul țintă căruia se adresează expoziția este variat și numeros, incluzându-i pe elevi, studenți, tineri, dar și oameni adulți care au trăit deja o parte din viață în comunism și care înțeleg mai bine restrângerile drepturilor din acea perioadă.

Scopul Expoziției are o dublă dimensiune: culturală și morală.

În plan cultural își propune să-i ajute pe tineri să cunoască istoria recentă a țării și să înțeleagă adevărata amploare a comunismului cu toate c cauzele care l-au favorizat și consecințele nefaste care l-au urmat, unele dintre ele prezente și azi.

În plan moral își propune să ilustreze modele de oameni care au apărat eroic, cu prețul libertății, al sănătății și uneori chiar al vieții, credința ortodoxă și demnitatea neamului românesc în timpul dictaturii comuniste.

Grupurile care doresc să viziteze Expoziția Caravana Eroilor o pot face după cum urmează:

  • în perioada 17 – 21 decembrie 2018, în intervalul orar 14:00 – 20:00
  • în perioada 8 – 18 ianuarie 2019, în intervalul orar 14:00 – 20:00
  • *cei care doresc să ne viziteze în afara programului, adică între orele 08:00 – 14:00 vă rugăm să ne anunțați cu cel puțin o zi înainte