Cum ne poti sustine ?

%

2% din impozitul pe venit

%

20% din impozitul pe profit

 • În primul rând ne puteţi susţine prin participarea la evenimentele organizate de Asociaţia Micul Beiuşean. Este prima formă de apreciere şi mulţumire pe care ne-o puteţi arăta. Apoi puteţi să distribuiţi mai departe informaţiile referitoare la evenimentele organizate de noi, pentru ca astfel, cât mai multe persoane să afle de eveniment.

 

 • Persoanele care doresc să redirecționeze cei 2% din impozitul pe venit (salar/pensii) aferent anului 2018 către Asociația Micul Beiușean o pot face completând formularul 230 pe care îl găsiți aici. Completați formularul 230, punctele I și II, semnați ca și contribuabil, printați doar prima pagină și depuneți-l la sediul ANAF unde aveți arondată adresa de domiciliu sau aduceți-l personal la sediul Clubului Micul Beiușean, Calea Bihorului, nr. 28, de L-V, în intervalul orar 14:00-20:00. Acest formular îl puteți completa și la sediul Clubului Micul Beiușean. Vă mulțumim anticipat!

  Declaratia 230 (Formular 2%) –Declaratia-230

 • Ne puteţi susţine prin direcţionarea a 20 % din impozitul pe profit datorat Statului, în conformitate cu dispoziţiile Codului Fiscal,Titlul 2, Cap.II, art.21 alineat 4 litera p, care prevede faptul că acele cheltuieli de sponsorizare şi / sau mecenat , precum şi cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit Legii, se scad din impozitul pe profit datorat de contribuabilul persoană juridică în limita de 3 la mie din cifra de afaceri care nu poate depăşi 20 % din impozitul pe profit datorat. Pentru directionarea acestui procent e nevoie sa completaţi un contract de sponsorizare.

  Contract Sponzorizare

În măsura în care doriţi să ne susţineţi prin direcţionarea acestor procente din impozitul pe venit sau profit, puteţi lua legătura cu noi la nr. tel. 0722 949039.

 • Dacă doriți să sprijiniți proiectul Clubul Micul Beiușean ori activitățile Asociației Micul Beiușean o puteți face astfel :
 • prin donații directe în conturile Asociației deschise la BT :

  RO07BTRLRONCRT0V17495101 (cont RON)

  RO89BTRLEURCRT0V17495101 (cont EURO)

  RO32BTRLUSDCRT0V17495101 (cont USD)