The Glass Fish este o trupa care s-a format in mai 2011, la Cluj. Stilul trupei imbina un nu-jazz reinterpretat cu influente funk si alternative. Membrii s-au reunit intr-o formula inedita (voci, chitara, violoncel, bas, ritm) si fiecare dintre ei a castigat, pana la intalnirea in The Glass Fish, o alta experienta, in stiluri muzicale extrem de diferite. De aceea, compozitiile lor si sunetele pe care le dezvolta impreuna ofera muzicii, o identitate multipla si o savoare aparte. Desi muzica este pasiune, dar nu si profesie pentru fiecare dintre ei, se straduiesc, la fiecare repetitie si la fiecare concert, sa faca muzica sa sune cat mai bine.
Membrii sunt Andreea Vasut (voce), Io Pastuhov (voce, chitara acustica), Vlad Chertes (chitara lead), Cosmin Cirstea (bas), Iulia Udrea (violoncel), Stefan Capata (tobe).

JOI, 23 OCTOMBRIE 2014, ORA 18.30, va asteptam la Casa de Cultura Beius la un concert The Glass Fish.
Pretul biletului este 10 lei.

Veniturile obtinute din vanzarea biletelor se vor utiliza in scopul implementarii proiectului Clubul Micul Beiusean. Acest Club va functiona in spatiul Casinei Romane, spatiu ce necesita o renovare interioara pentru a putea incepe activitatile Clubului Micul Beiusean.

Va asteptam sa fiti alaturi de noi in evenimentele pe care le organizam, sprijinind astfel demararea proiectului Clubul Micul Beiusean.