1.DREAM

                                                                                    2. SET GOAL

                                                                                     3. ACTION

În primul rând ne-am împlinit niște vise, ne-am  propus  ținte și am acționat spre atingerea lor.

Am identificat niște nevoi sociale și am găsit pârghiile prin care să satisfacem aceste nevoi.

Apoi am realizat o comunitate în care se face mult voluntariat în folosul semenilor.

Din 2013 încoace am realizat multe evenimente pentru copii și nu numai. Le-am creat copiilor și tinerilor un cadru în care să își poată descoperi talentul sau să și-l șlefuiască prin programul de educație complementară susținut în cadrul Clubului Micul Beiușean.

Campaniile și evenimentele organizate și susținute de Asociație  care au  caracter de periodicitate se regăsesc în cuprinsul acestei secțiuni.

Am demonstrat că se poate realiza mult cu puțin, pentru că până în 2017 când s-a deschis Clubul Micul Beiușean, activitățile Asociației s-au realizat prin autofinanțare.

Am îndrăznit să visăm la un centru pentru copii și tineri și Bunul Dumnezeu a scos în cale oamenii care au înțeles ce înseamnă responsabilitatea socială și au ales să investească în tineri. Cu ajutorul lor avem deja un an de activitate la Clubul Micul Beiușean unde oferim cursuri gratuite copiilor și tinerilor. De asemenea Clubul este un centru în care desfășurăm activități și evenimente specifice unor zile importante în istoria neamului nostru ori în care celebrăm personalități marcante românești.

Ne place să credem că am adus bucurie, că am stârnit dorința de implicare socială a semenilor, că am creat cadrul necesar pentru petrecerea timpului liber într-un mod constructiv.