În 1 iunie 2013 am realizat prima ediţie a Carnavalului Personajelor de Poveste, în Parcul Mihai Eminescu din Beiuş. Am creat acest Carnaval în scopul oferirii copiilor a unui cadou mai special de Ziua Mondială a Copilului : JOACA alături de personajele de poveste sau de animaţie îndrăgite . Am dorit să aibă o zi întreagă de joacă cu aceste personaje îndrăgite, cu care să danseze, să cânte , să se pozeze şi să primească daruri de la acestea. Au fost prezenţi pentru a se juca cu copii : Minnie & Mickey Mouse, Clownul Bepo şi Clownul Hapciu, Scufiţa Roşie, Lupul, Prinţesa Belle, Albă ca Zăpada, Clopoţica, Piratul Jake, Vulpiţa.

Asociaţia a pus la dispoziţia copiilor baloane, cretă colorată, muzică pentru copii, iar cu ajutorul sponsorilor am reuşit să le oferim mere şi ciocolată. Concursurile de bicilete, de alergare şi de desene pe asfalt au fost de asemenea premiate cu jucării, carti de colorat sau de poveşti şi ciocolată. Copiii au fost pictaţi pe faţă de către personajele îndrăgite : Vulpiţa, prinţesa Belle şi clownul Bepo, şi nu le-ar fi ajuns o zi întreagă pentru a-i transforma şi pe cei mici în personaje de poveste.

Dorim ca acest proiect să-l derulăm în fiecare an, în aceeaşi locaţie, cu cât mai multe personaje şi cu cât mai mulţi copii fericiţi. În acest an ne-am realizat scopul, acela de a aduce bucurie pe chipul atâtor copii şi părinţi prin evenimentul creat !

Vă vom aştepta şi la ediţiile următoare !

Mai multe poze gasiti pe albumul evenimenimentului de pe pagina de facebook a Asociatiei : @asociatiamiculbeiusean