Asociaţia Micul Beiuşean a organizat Prima Ediţie a Carnavalului Personajelor de Poveste, de Ziua Copilului, 1 iunie 2013, în Beiuş, Parcul Mihai Eminescu. Ideea a pornit din dorinţa de a oferi cadou copiilor bucuria de a se întâlni cu personaje îndrăgite din poveştile cunoscute ori din desenele animate, de a se juca cu aceste personaje, atât timp cât ei doresc.

Am dorit ca jocul sa fie cuvantul zilei. A fost. Copiii au fost pictaţi pe faţă de personajele lor îndrăgite : de Vulpiţă, de Scufiţa Roşie, de prinţesa Belle, de clownul Bepo….si au devenit astfel personaje în carnavalul nostru. Au dansat cu Minnie si Mickey Mouse, cu clownul Hapciu, s-au fotografiat cu  Alba ca ZapadaClopoţicaLupul, piratul Jake. Scufiţa Roşie sau Albă ca Zăpada ori Ariel au împărţit copiilor mere şi ciocolată, iar bucuria ce se citea în ochii acestora a făcut să merite efortul organizării evenimentului.

Mulţumim sponsorilor care ne-au ajutat să putem oferi aceste mici cadouri copiilor, precum şi sponsorilor concursurilor noastre de biciclete, alergare si desene pe asfalt. Mulţumim SC Ciocorom SRL, Libraria din centru, Magazinul Chinezesc, Ety Market si BNP CN. Am fi vrut sa oferim mai multe copiilor, însă nu am reuşit să strângem mai multe sponsorizări. Poate data viitoare . Felicitări câştigătorilor concursurilor ! Precizăm ca la concursul de desene pe asfalt, am încercat să dăruim câte o jucărie şi ciocolată fiecărui participant,şi să nu ne oprim doar la 3 premii, însă am fost depăşiţi numeric.Sperăm că aţi înţeles cu toţii ca adevaratul cadou al zilei a fost Intalnirea cu Personajele de Poveste. Am văzut bucurie în ochii multor copii , dar şi în ochii părinţilor. Aceasta e rasplata noastra.

Dorim sa multumim tuturor celor care au participat alaturi de noi la Carnaval, si sa va promitem ca Editia a II a va fi si mai reusita!

Multumim de asemenea lui Marius Oros ( Mario ) pentru ca ne-a asigurat muzica in parc, multumim profesorilor de sport pentru ca ne-au sprijinit la desfasurarea concursurilor, Politiei Locale pentru asigurarea securitatii zonei de concursuri, multumim GLT Beius pentru implicarea în joaca a copiilor, si multumim pentru fotografii lui Silviu Popoviciu.

Va asteptam sa participati si  la urmatoarele noastre proiecte ce vor fi anuntate curand pe pagina Asociatiei Micul Beiusean!

Asociaţia Micul Beiuşean