ASOCIAŢIA MICUL BEIUŞEAN

organizează în perioada programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”

Joi, 04.04.2013, ora 17.00

TEATRUL

Caragiale pentru tine

2012 a fost declarat “Anul Caragiale”. S-au împlinit 100 de ani de la dispariţia marelui dramaturg român Ion Luca Caragiale şi 160 de ani de la naşterea sa. Astfel s-a conturat oportunitatea proiectului ,, Caragiale în tramvai’’ ,proiect care s-a transformat în anul 2013 în ,,Caragiale pentru tine” .

Aducerea şi readucerea consumatorului de teatru în sala de spectacol nu doar că reprezintă visul oricărui artist teatral, dar constituie o condiţie esenţială ca teatrul să nu rămână o realitate paralelă.

Din acest motiv , cei şase actori implicaţi în proiect (Petre Ghimbăşan,Mihaela Gherdan,Adela Lazăr,Anca Sigmirean,George Voinese , Şerban Borda) şi copiii(Alexia Boşca şi Paula Nan) fac un prim pas spre public.

Se vor reprezenta D-l Goe, Vizită, Un pedagog de şcoală nouă şi Bubico.

Deşi publicul nu îşi conştientizează de multe ori nevoia de teatru, ea există. Spectatorii vor experimenta plăcuta surpriză să remarce că timpul petrecut la teatru le-a folosit şi că în agendele zilnice, extrem de încărcate, se poate găsi timp şi pentru recrearea prin spectacolul viu de teatru.  Reprezentaţia spectacolului va fi realizată de către actorii Asociaţiei Culturale ARTX din Oradea.

DATA EVENIMENTULUI : 4 APRILIE 2013