• Donează un ghiozdan echipat cu rechizite pentru a susține un copil să meargă la școală.

Haideți împreună cu noi să fim alături de familiile care cu greu fac față cheltuielilor mari de la început de an școlar prin pregătirea unor ghiozdane echipate cu rechizite pentru școală.

Cu ajutorul vostru putem ajuta un copil să meargă la școală/grădiniță.

Campania se derulează în perioada 13 August – 5 Septembrie 2018.

Donațiile pot fi făcute la sediul Clubului Micul Beiușean, pe Calea Bihorului, nr. 28 în fiecare zi de Luni până Vineri de la ora 10:00- 16.00

Ghiozdanele pot fi echipate cu ce considerați din necesarul unui ghiozdan la început de an școlar : caiete dictando, caiete de matematică, de geografie/biologie/ muzică, caiete speciale pentru clasele primare dictando tip 1, tip 2, caiete și blocuri de desen, creioane grafice, creioane colorate, carioci, pixuri, stilou, rezervă cu cerneală, radieră, linieare, trusă geometrie, plastelină, acuarele, pensule, bețișoare și socotitoare, maculator, vocabular, penar, hârtie colorată glasată, hârtie colorată creponată, cartoane colorate, coperți și etichete pentru caiete și cărți ș.a.

Anul trecut, cu ajutorul vostru, am susținut un număr de 45 de copii să meargă la școală/grădiniță cu un minim necesar de rechizite.

Dacă aveți cunoștință de cazuri sociale care ar putea fi beneficiarii acestei campanii, pe lângă cei pe care îi identificăm noi cu ajutorul școlilor, vă rugăm să ne contactați.

Informații la tel : 0772 285 569